У Польщі відхилили заклик Зеленського зустрітися "на кордоні" та назвали свою дату

НОВИНИ 22.02.2024 Коментарі 0

Урядовці Польщі й України зустрінуться у Варшаві 28 березня. Про це заявив польський прем’єр-міністр Дональд Туск. Таким чином у Варшаві не прийняли пропозицію Президента України Володимира Зеленського якнайшвидше зустрітися на кордоні.

Польський прем'єр вважає, що краще продовжити ці переговори "на технічному, організаційному рівні", повідомляє Радіо Свобода.

Державний секретар канцелярії президента Польщі заявив, що Анджей Дуда підтримує діалог на рівні урядів щодо ситуації на кордоні з Україною, який блокують польські фермери. У Дуди проблему вважають "двосторонньою і дуже потужною»".

Нагадаємо, учора Президент України звернувся до очільників Польщі зустрітися на спільному кордоні двох держав:

- Я доручив нашому уряду найближчим часом, до 24 лютого, бути на кордоні між нашими державами. І я прошу тебе, Дональде, пане Премʼєр-міністре, теж приїхати до кордону. Анджею, пане Президенте, я прошу тебе підтримати цей діалог. Це національна безпека. Ми не маємо це затягувати. Найближчі дні дають нам шанс це зробити.

Також читайте: Польща включить прикордонні переходи з Україною до критичної інфраструктури, що унеможливить блокування руху

Ілюстрація – скриншот відео

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: