У Німеччині запланували тривалу підтримку України у війні проти росії

НОВИНИ 14.09.2023 Коментарі 0

У Бундесвері готуються підтримувати українську армію до 2032 року. Таким чином німці прогнозують, що війна триватиме ще неповних 10 років.

Генерал-майор Крістіан Фройдінґ, керівник ситуаційного центру Бундесверу в Україні та колишній помічник теперішньої голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляйєн (на фото) запевнив українців, що подальша фінансова підтримка та постачання зброї будуть. Його слова про пролунали під час панельної дискусії у фонді Віктора Пінчука.

«У Німеччині парламент надав військову підтримку нашим українським друзям до 2032 року. Ми готові надати довготермінову підтримку. І ми готові зробити час нашим союзником – а не зробити час союзником Путіна», - цитує Крістіана Фройдінґа австрійський медіа-таблоїд Exxpress.

Німецький генерал-майор також підтримує ідею відвоювання Криму. Зокрема, він зазначив: «Підтримка України повинна працювати ще краще в майбутньому – ми маємо «ще краще координуватись» і пришвидшувати виплати допомоги до перемоги.

На запитання, коли і як стане очевидною перемога України, генерал-майор сказав: «Це буде досягнуто, коли територія України буде відновлена в кордонах 1991 року». Президент Зеленський уже казав: «Це наша Луганська область, це наш південь України, це наш Крим».

За міжнародним правом, беззаперечно, що Крим, Луганськ, Донецьк, Херсон і Запоріжжя належать Україні. Війська Російської федерації наразі контролюють близько 120 000-130 000 квадратних кілометрів зі 600 000 квадратних кілометрів України – це територія розміром як національні території Австрії та Швейцарії разом узяті, - пояснює австрійське видання.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: