У Мінську сфальшували історію про черговий теракт

НОВИНИ 23.03.2023 Коментарі 0

Білоруська пропаганда хоч і намагається наслідувати російську, проте перебування на периферії дається взнаки. Чергові кіношні фантазії тамтешнього комітету державної (не)безпеки розвінчав BYPOL. Ідеться про ліквідацію іноземця у Гродно, який проник на територію Білорусі.

Відповідну інформацію про це білоруське «кагебе» розмістило на офіційному сайті. Згідно з нею, під час проведення спеціальних заходів щодо припинення діяльності осіб, які проникли на територію Республіки Білорусь з метою здійснення терористичної акції, 19 березня 2023 року у місті Гродно на вулиці Курчатова ліквідували іноземного громадянина.

Опісля, 21 березня, засоби масової пропаганди поширили фото та відео матеріали, на яких зафіксовано момент спостереження за нібито громадянином росії Ломакіним Олексієм Миколайовичем, 1981 р. н., а також кадри штурму його місця мешкання та світлини його паспорта. Документ, за даними білоруських пропагандонів, підроблений

Як повідомляє білоруська ініціатива BYPOL у своєму ТГ-каналі, інформація про підроблений паспорт «є єдиною правдою» у матеріалах поплічників вусатого диктатора.

«Під час проведення перевірки BYPOL від учасників плану «Перамога» отримав оперативну інформацію про те, що жодного терориста не існувало, а зазначені заходи з боку т. зв. «КДБ» є постановочними. Особою, яка нібито застосувала бойову гранату та загинула під час штурму (актором) виявився чинний співробітник т. зв. «КДБ», а саме Захаров Олексій Миколайович, 18.04.1981 р.н., уродженець м. Городок, Вітебської області, який проходить службу в оперативно-пошуковому відділі У КДБ по Вітебській області (служба зовнішнього спостереження)», - йдеться у тексті.

На думку BYPOL, інсценування від лукашенка провели спеціально перед Днем волі, яке білоруси відзначають 25 березня. Його мета – залякати людей, які продовжують боротися з режимом. З іншого боку даний фейк мав би підняти авторитет білоруського «кадебе» перед бульбофюрером.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: