У Львові бійці батальйону тероборони розпочали щоденні вишколи і тренінги

НОВИНИ 08.03.2022 Коментарі 0

Фото: ІА "ЗІФ"

 

 


Львівський батальйон територіальної оборони "Лев", який зараз перебуває у стані активного формування, уже розпочав вишколи для добровольців. Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці батальйону.

"Ефективний воїн - тренований воїн! Щодня проводимо вишколи для добровольців, які стають до наших лав. Сьогодні наші професійні інструктори навчали поводженню зі зброєю, різноманітним позиціям стрільби, веденню бою та роботі парами. Також новобранці вправлялися у вмінні збирати та розбирати автомат Калашникова".

Заняття тривають як у закритому приміщенні - в тренувальному залі, так і на пересічній місцевості. Завтрашніх тероборонців навчають,  як зупиняти авто з ймовірними диверсантами, затримувати їх на вулиці.

Також - як пересуватися групами, поводитися під час вогневої небезпеки. Окремі заняття - із  тактики й техніки стримування ворога у міських умовах і багато іншого.

"Перед тим, як взяти до рук вогнепальну зброю, хлопці бігають з муляжами, проте, ключових положень поводження з вогнепальною зброєю інструктори навчають на справжній бойовій амуніції", - йдеться у повідомленнях.

Окрім цього, у формуванні вже провели тренінг для бійців тероборони "Лев" з домедичної допомоги. Досвідчені інструктори навчали як правильно стабілізувати положення пораненого, фіксувати переломи, зупиняти кровотечу.

Також бійців навчали основ серцево-легеневої реанімації та допомозі при опіках та обмороженнях.

Нагадаємо, що в Україні війська територіальної оборони комплектуються рекордними темпами: з нуля до 100 тисяч – за два місяці.

Також раніше представники територіальної оборони надали офіційне роз'яснення, як стати легальним підрозділом територіальної оборони.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: