У Криму паніка після масових повідомлень про мінування: фсб вивозить сім’ї

НОВИНИ 13.09.2022 Коментарі 0

Кримські пабліки повідомляють про евакуацію навчальних закладів у деяких містах. Зокрема, Ялті, Євпаторії, Керчі.

Так, у Євпаторії евакували дітей і людей з одного садка, двох шкіл і гімназії. Пишуть про те, що діти налякані. У Ялті – однієї школи №8 (на фото). Усіх відпустили додому, у школу заходити не можна навіть забрати речі – біля входу стояв контроль. Наближатися до будівлі теж заборонили. Прибула пожежна машина.

У Керчі школи та лікарні теж повідомили про «мінування». Тамтешній міський голова Святослав Брусаков розповів про евакуацію дітей та вчителів з освітніх закладів. Заклади перевіряють на наявність вибухівки.

Окупаційна влада Криму звинувачує у цій провокації Україну, хоча жодних доказів не наводить. Натомість у відповідь пропонує відповідати ракетним терором по цивільній інфраструктурі України. Зокрема, радник кримського гауляйтера аксьонова пропонує «мінусувати» електростанції, мости й інші об’єкти.

«Непогано було би за кожен теракт на нашій території, атаку безпілотником, обстріл – мінусувати одну ТЕС, міст через Дніпро або інший інфраструктурний об'єкт. Бажано у Львові, Івано-Франківську, Луцьку чи Києві. Автоматично, як Ізраїль. Замінували телефоном у Криму школи – немає одного мосту у столиці України, обстріляли село у Білгороді чи Курську – закінчилося залізничне сполучення між Львовом і Києвом», - сказав радник голови Криму Олег Крючков

Тим часом окупанти розпочали термінову евакуацію своїх сімей з півострова та окупованих районів на Півдні України.

За інформацією телеграм-каналу Україна-Online, офіцери з фсб та командири деяких військових частин таємно від підлеглих намагаються продати своє житло та терміново вивезти родичів із Криму.

В той же час окупанти заборонили укладання угод щодо купівлі-продажу житла, встановили обмеження на пересування кримським мостом і всіляко намагаються закрити доступ до інформації про наступальні дії Збройних Сил України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: