У Кремля обвалилася система пропаганди

ПЕРЕКЛАДИ 06.01.2023 Коментарі 0

Якщо колись російська пропагандистська мережа не лише по телевізору, а й в інтернеті була грізною машиною з одурманювання людей, то постійні поразки на фронті робили в цьому моноліті тріщини. Спочатку окремою від пропаганди стала т.зв. «зрада» від Гіркіна-Стрєлкова, потім відокремлену інформаційну повістку почали вести канали, пов'язані із «Вагнером».

Але епізод у Макіївці із масовою загибеллю мобілізованих і з путінським різдвяним «перемир'ям» добили те, що залишалося. Після Макіївки практично всі пропагандисти і т.зв. воєнкори перегризлися і між собою й озвучили невдоволення хтось міністерством оборони, хтось керівництвом у Донецьку.

Конфлікти між пропагандистами не встигнули затихнути, як Путін (очевидно, на вимогу Ердогана) запропонував запровадити різдвяне перемир'я. І це підірвало всіх, відкрито критикувати рішення Путіна раніше не наважувалися ні чиновники, ні кремлівські пропагандисти. Генерал Гурульов із держдуми назвав рішення дурістю, Пушилін заявив, що про перемир'я не може йтися.

Довіра до царя підірвана, він утратив ту пошану, що була у його підлеглих. Хвиля хейту та несприйняття прокотилася практично по всіх пропагандистських ресурсах, що є безпрецедентним випадком. Тепер навіть якщо вони мобілізують мільйон людей – це не допоможе виграти війну, оскільки згуртованості, якогось спільного розуміння перемоги чи цілей війни немає навіть у тому таборі, який про необхідність війни люто кричав увесь цей час.

ТГ-канал «Баста»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: