У Києві відпрацьовують перевірку транспорту, роботу блокпостів та контрдиверсійні заходи

НОВИНИ 26.12.2023 Коментарі 0

Напередодні Нового року, з 25 по 28 грудня в українській столиці тривають масштабні безпекові навчання. Цими днями у Києві розгорнуто тимчасові блокпости, встановлено обмежувальні знаки, проводять перевірку автомобілів.

Угрупування сил і засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами відпрацьовують підвищення рівня навичок, взаємодію та боєздатність усіх структур, які забезпечують оборону столиці.

«За умовами навчань, відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпосту, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи», - повідомив у ТГ-каналі начальник КМВА Сергій Попко.

Навчання має на меті удосконалити систему управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки та захисту населення у випадку загострення ситуації.

«Війна не закінчилася. Загрози для столиці і її мешканців досі існують… Такі тренування потрібно проводити системно, а за результатами штатного аналізу, після тренувань, виявляти недоліки, виправити помилки і ще краще готуватися до виконання важливого завдання – захисту Києва та його мешканців від потенційних загроз», − наголосив Попко.  

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: