TikTok вичавлює зі своєї мережі рашапропагандистів

НОВИНИ 23.09.2024 Коментарі 0

Десятки акаунтів рашапропаганди були заблоковані цими вихідними у популярній мережі TikTok. Причин блокування китайський відеохостинг не пояснив, а серед «забанених» виявились профілі пропагандистів зі Sputnik-а, що входить до медіахолдингів «росія сєгодня» та RT International.

За повідомленнями рашаЗМІ, при спробах відкрити у відеохостингу канали Sputnik International, Sputnik Serbia, Sputnik Afrique, Sputnik Africa, Sputnik Brasil, Sputnik Mundo, Sputnik Indonesia, «Sputnik Абхазия», «Sputnik Армения», «Sputnik Беларусь» Sputnik Stories та низки інших на екрані висвітлюється повідомлення «Не вдається знайти цей акаунт».

Як повідомляє RT, було заблоковано 37 акаунтів Sputnik, серед яких 11 міжнародних і 26 регіональних.

Рашапропагандисти завивають, що їм не дають працювати, при чому китайці, але внаслідок... американських санкцій. Схоже, що власники популярної соцмережі не хотіли би втрачати рекламний ринок, тож вирішили виконувати обмежувальні заходи уряду США.

Нагадаємо, що американський Мінфін запровадив 13 вересня санкції проти медіагрупи «Росія сьогодні» та її генерального директора Дмитра Кисельова за дезінформацію та втручання у внутрішні справи інших країн. Санкції також торкнулися юридичної особи RT - АНО «ТВ-Новости» та інших структур, пов'язаних із російською пропагандою. Під санкції, зокрема, потрапили й відомі пропагандони — маргаріта сімоньян, антон анісімов та інші працівники RT.

Як заявив держсекретар Ентоні Блінкен, ці організації є частиною «російської воєнної машини» та наголосив на скоординованих зусиллях США, Великобританії та Канади у боротьбі з впливом російських медіа.

Держдеп також зробив більш жорсткими умови роботи медіагрупи «росія сєгодня» та її дочірніх компаній, визначивши їх статус як «закордонні місії». Відповідний закон зобов'язує інформувати відомство про їхні персонал і майно, що працюють в США.

Ще раніше компанія Meta (Facebook, Instagram) заборонила на своїх майданчиках медіагрупу «росія сєгодня»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: