Telegram - один раз з ФСБ - навіки з ФСБ

ОКРЕМА ДУМКА 06.04.2020 Коментарі 0

Телеграм увірвався в інформаційний простір України з натяком на спроби диктувати порядок денний.

Інсайди, чутки, зливи інфи анонімами, блоги окремих політиків створили ілюзію, що звичайний громадянин може зазирнути в шпаринку кулуарів владних рішень, доторкнутися до таємниці, побачити майбутнє політичне рішення.

От тільки хто керує цією шпаринкою? Під чиїм кутом зору нам дають зиркнути на таємне?

Історія Телеграму не потребує представлення - один раз з ФСБ - навіки з ФСБ. Що таке цей месенджер - не описати словами, адже він бездонний світ. Це невичерпний ресурс створення і розкрутки інформаційних ресурсів, інформацію з яких можна легалізовувати вподальшому через ЗМІ «з ім'ям» без жодних репутаційних та юридичних наслідків. У багатьох розв'язалися руки. І от, політичні диверсанти та топові телеграм-аноніми розповідають про можливі рішення ОП, загрозу Україні від соросят, порохоботів та решту відвертої чухні.

Забувають, звичайно, згадати про агентів впливу від РФ, ОПЗЖ, та інших мертвечуків.

Чомусь маю суб'єктивну думку, що то останні самі й пишуть… Але то таке. Головне, що їх цільовій аудиторії заходить. А канали продовжують вести відверто антиукраїнську діяльність та далеко неконсіпративно поширюють шаріїв та інших агентів НЗФ інформаційного фронту. Акценти вже зміщено, причому напрочуд швидко. Телеграм, як і мама, «любіт скорасть». Реальний ворог зник з повістки дня. Замість нього підсовують альтернативну реальність з 9 травня та демоном Вятровичем.

При чому тут Телеграм?

Він легалізувався як реальна та анонімна блогосфера, на інформацію з якого починають зважати сильні світу цього та шукати формати інформаційної протидії. Він ще немовля і його повний потенціал не задіяний. Однак, ігнорувати вже не варто. Власників каналі не знайти, його не заблокувати.

Якщо вже не знайти механізм, щоб вивести Телеграм у правове поле, то вже скоро «товаріщ майор ФСБ» буде попивати чайок і похіхікувати як від одного його допису у цілої Какляндії розриває дно.

Олександр Гайн

P.S. Від редакції ІА «Західний Інформаційний Фронт» читачам, які і до цього часу впевнені у тому, що Telegram працює у анонімному форматі. Радимо ознайомитись із пунктом 8.3. Law Enforcement Authorities  Telegram Privacy Policy(політики приватності Telegram). У даному пункті чітко вказано, що в разі отримання Telegram розпорядження (запиту), у якому підтверджується, що користувач підозрюється у тероризмі, Telegram  може розкрити його IP-адрес і номер телефону спецслужбам, які здійснили запит цих даних. А стосовно того, що для Кремля терористом може стати кожен (згадайте бодай Арсенія Яценюка - «чеченського головоріза») думаю сумнівів немає.

ілюстративне фото click-or-die.ru

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: