Свіжі небилиці сивої кобилиці: у відомстві лаврова претендують на землі до Дністра

НОВИНИ 20.04.2022 Коментарі 0

У міністерстві закордонних справ росії, яке уже 18 років незмінно очолює українофоб та професійний брехун-пропагандист сєрьґєй лавров, придумали новий спосіб маніпуляції – посилатися на історичні договори кількасотлітньої давнини. 19 квітня у мзс рф згадали про маніфест імператриці катерини ІІ за 1783 рік про приєднання до російської імперії Кримського півострова.

У лаврова вважають, що такий «документ став закономірним результатом багатовікової боротьби нашої країни за отримання надійного виходу до Чорного моря» (того, що вручну викопали древні укри, якщо пригадуєте цю історію 8-річної давнини, яку спростували розслідувачі StopFake).

«Після російсько-турецької війни 1787-1791 років між росією та Османською імперією було укладено Яський мирний договір, в якому за російською імперією остаточно закріплювалося володіння всім північним Чорноморським узбережжям від Дністра до Кубані, включаючи Крим», - йдеться у телеграм-канал російського мзс.

Пропагандисти рашистської дипломатії описують, як славно стало після приходу російської адміністрації: «почалася активна діяльність з облаштування регіону, ліквідовано работоргівлю, закладено нові міста, стали швидко розвиватися економіка та культура, пожвавилися торгівельні зв'язки».

Схоже, у лаврова ностальгують за тими часами катерини, яку Тарас Шевченко у поемі «Сон» описав як ту, що «доконала вдову сиротину» (Україну, - ЗІФ). Бо після чергового приходу росії 2014 року Крим став безправною територією, з якою цивілізований світ не має жодних зв’язків. 

Як зауважує телеграм-канал ЧДТ, за теперішнім російським законодавством, німецьку принцесу катерину ІІ можна вважати «безперечною іноагенткою». А російському мзс можна нагадати про Будапештський меморандум, згідно з яким росія зобов'язалася поважати кордони України та гарантувати безпеку.

«А можна, наприклад, посилаючись на Портсмутський договір, повернути Японії половину Сахаліну. Або Смоленськ – Польщі, вже за Деулінською угодою», - кпинять журналісти.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: