Спецкомісія ООН розпочала розслідування щодо російських пропагандистів

НОВИНИ 27.09.2023 Коментарі 0

Інформаційних посібників рашизму звинувачують у підбурюванні до геноциду. За результатами роботи комісії Міжнародний кримінальний суд порушуватиме справи та виписуватиме ордери на арешт.

Про це пише у своєму ТГ-каналі публіцист Олександр Невзоров. За його словами, після цього за справу візьметься Інтерпол.

За його словами, відловлювання російських пропагандистів у світі перетвориться на захопливе шоу та, що триватиме декілька років.

«Звичайно, зараз почнеться вистава «зневаги та байдужості», але… якщо краєм ока зазирнути в недалеке майбутнє – ми побачимо картини нового «великого драпу».

О! Це буде велика баталія, в якій зчепляться абсолютно всі медійні особи.

Того дня, коли «воно» (ху*ло, - ред.) здохне, у битві за останній квиток на М'янму, багатодітний соловйов з розмаху битиме сімонян усіма своїми немовлятами. Корчєвніков у паранджі, зчепившись зі скабєєвою, відірве у неї накладну маскувальну бороду й особисто здасть оленьку в Інтерпол.

Гундяєв хитро оформиться, як «вантаж нетлінних мощів», але на злеті «випаде» з літака.

Все інше приблизно в такому ж дусі: весело і смертельно. Щадити ніхто нікого не буде», - кпинить автор.

Невзоров також констатує, що ніхто з путінських медіаприслужників не хоче відповідати за свої злочини, тому вони спробують порятуватися у пустелях та джунглях.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: