«роzzія – не Україна». Такер Карлсон переосмислив Леоніда Кучму

НОВИНИ 27.09.2023 Коментарі 0

роzzія є більш християнською країною, аніж Україна, де переслідують віруючих, заявив американський журналіст Такер Карлсон на релігійному заході. Свій виступ він опублікував у соцмережі X, яка радо поширює промосковські тези.

«Яка країна більш гостинна для християн, Україна чи Росія? Це справедливе питання. Чому нікому не дозволено про це запитувати?» - обурився Карлсон.

Як зазначив колишній ведучий Fox News, «одна з цих країн» заарештувала священиків і закрила церкви за допомогою поліції та армії. «І це була не Росія», - зазначив він.

Схоже, що проросійському бійцеві американського ідеологічного фронту не дають спокою лаври другого президента України Леоніда Кучми, який свого часу написав книгу «Україна – не росія». Але він вирішив зайти з іншого боку і по-своєму, по-американськи пояснити, чому це ми різні, і ніколи однаковими не були (розбіжності з настановами рашапропаганди тут очевидні, але нехай вони самі це пояснюють своєму американському гучномовцю).

Раніше глава Служби зовнішньої розвідки рф сєргєй наришкін заявив, що в Україні фізично знищують православну церкву. А рашаЗМІ почали на кожному кроці розповідати про «хвилю гонінь» на московський патріархат в Україні, різноманітні заборони, санкції, обшуки тощо.

Підключення до цієї теми американського пропагандиста свідчить як про кризу жанру в цій темі, так і про низьку ефективність роботи його колег-рашистів. Але навряд чи тема християнства буде цікавою здебільшого американській аудиторії Карлсона. Натомість різницю між Україною та росією світ, здається, вже зрозумів і без Такера і Х.

Також читайте: Священник УПЦ (мп) потрапив у руки СБУ за торгівлю «іґламі»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: