Складається враження, що Київ скоріше влаштовує сьогоднішній стан справ у Білорусі – Олександр Фрідман

АНАЛІТИКА 17.05.2023 Коментарі 0

Протягом останніх днів військово-політичне керівництво України декілька разів згадувало білоруську тему. Ці події та заяви дозволяють зробити певні висновки щодо сьогоднішньої позиції офіційного Києва.

Про це у своєму ТГ-каналі написав політичний аналітик Олександр Фрідман. Він виокремив чотири пункти, що свідчать про деякі зміни у політиці української влади щодо Білорусі.

1). Зеленський – перед західною аудиторією та на задоволення демократичних сил – представив образ білорусів, які ведуть боротьбу за свободу і здебільшого стоять на боці України. Після слів було «ахенське рукостискання» з Тихановською.

2). Буданов – у властивому йому стилі та для української аудиторії – наголосив, що з боку Білорусі небезпеки для України більше немає. Останнє, як зазначив генерал, є не в останню чергу заслугою української військової розвідки, котра підібрала правильні ключі до «не ідіота» Лукашенка.

3). Відомство Буданова є надійним постачальником різної інформації про хвороби та недуги Путіна, Кадирова й інших одіозних персонажів. Брати участь в обговоренні стану здоров'я Лукашенка Буданов, однак, не став.

4). Складається враження, що Київ скоріше влаштовує сьогоднішній стан справ у Білорусі: приємні слова сказано, певного Modus Vivendi з Лукашенком знайдено, його раптове зникнення з політичної арени може обернутися додатковими проблемами, а рахунок за співучасть у війні буде виставлений (якщо взагалі буде) після перемоги.

Фото – УНІАН

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: