Штучний інтелект вступив у конфлікт з російськими соціологами щодо підтримки війни. Його тепер посадять?

ОКРЕМА ДУМКА 10.01.2023 Коментарі 0

У лавах прихильників пропутінської партії «Єдіная Расія» санітарні зачистки: з бази викинули 16 млн росіян, які не підтримують війну. Прихильників агресивної політики фюрера знайшлось лише 13 млн.

Про це повідомляють «Вєдомості»: реальні цифри вдалося отримати завдяки штучному інтелекту, за допомогою якого «тайная охранка» мордору перевірила погляди росіян у ватних соцмережах «Вкантактє» та «Аднакласнікі».

Ще раз: понад 55% членів секти одержимого фюрера – проти війни. Такі настрої суперечать паперовому оптимізму, який малюють придворні соціологи кремля.

«Левада-Центр» знаходить від 71 до 75% росіян, які підтримують війну в Україні.

ВЦИОМ ще оптимістичніший – від 72% до 83%.

Згадується давній анекдот про мешканців сіл Вілла-Рибо та Вілла-Баджо: після проведених досліджень, виявилося, що у мешканців села Вілла-Рибо фалоси довжиною 10 см, а Вілла-Баджо – 15 см. Щоправда, у Вілла-Рибо заміри проводилися лінійкою, а у Вілла-Баджо – шляхом опитування громадської думки.

Нам то смішно, а у верховного бункер-командувача є ілюзія перемогти у наступній президентській кампанії, і це задача не з простих, навіть якщо забути про таку загрозу як ЗСУ.

У РФ 110 млн виборців. До виборів 2024 року фюрерській партії «Єдіной Расії» поставлена задача наростити базу фанатів щонайменше до 30 млн осіб. Зараз є лише 13 млн.

Якщо вірити штучному інтелектові, то навіть серед лояльної аудиторії 55% проти війни, а могилізація, погіршення ситуації в економіці та соціалці матимуть свій вплив на ситуацію. 

З одного боку, для перемоги фюрера мордор очікує ще глибше занурення в ірреальність.

З іншого, кремль любить всі проблеми вирішувати закриванням ротів та посадками. Нічого ж не заважає правлячому кланові КДБістів продовжити кращі традиції СРСР, кидаючи кращі мізки за ґрати, в нашому випадку – штучний інтелект.

Немає інтелекту – немає проблеми.

Телеграм-канал «Орестократія»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: