Шмигаль з Туском нарешті зустрінуться: спробують розблокувати кордон

НОВИНИ 27.03.2024 Коментарі 0

У Польщі у Міністерстві сільського господарства та розвитку села тривали переговори між міністром сільського господарства України Миколою Сольським і польським аграрним міністром Чеславом Сєкєрським.

Про це у мережі Х повідомило міністерство сільського господарства Польщі.

У зустрічі також брали  участь заступник польського міністра Міхал Колодзєйчик та заступник міністра економіки України Тарас Качка, а також представники польських та українських сільськогосподарських організацій.

Нагадаємо, у Варшаві 28 березня має відбутись засідання урядів України і Польщі на чолі з прем’єр-міністрами обох країни Денисом Шмигалем і Дональдом Туском.

Також нагадаємо, що 23 лютого, Голова Уряду України України Денис Шмигаль був прибув на українсько-польський кордон, щоби зустрітись із польським колегою, але зустріч  не відбулась: Дональд Туск на зустріч не приїхав, публічно заявивши, що така зустріч не на часі. Мовляв, 28 березня у Варшаві відбудеться зустріч урядів Польщі та України. 

Читайте також  Як Шмигаль таки прийшов на зустріч, яку Туск скасував, і чи допоможе це розблокувати кордон

Також додамо, що днями заступник міністра економіки й торговий представник України Тарас Качка заявив, що Україна та Польща працюють над подоланням напруженості на спільному кордоні та вже близькі до домовленості щодо імпорту української агропродукції.

За останніми даними Держприкордонслужби, на сьогодні польські фермери продовжують блокаду українсько-польського кордону на пунктах пропуску «Ягодин», «Рава-Руська» та «Угринів».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: