Школярам на окупованих територіях «промиватимуть мізки» ще й попи РПЦ

НОВИНИ 11.10.2024 Коментарі 0

Місцеві гауляйтери отримали з москви вказівку залучати священиків кремлівської церкви до навчального процесу - з метою «духовно-морального виховання» молоді.

Про це повідомляє спільнота «Спротив». За їхньою інфомацією, керівництво ручної церкви вже отримало завдання розробити комплекс занять та визначити відповідальних за їх проведення. Після цього вони мають направити свою концепцію до департаментів освіти при окупаційних адміністраціях.

Звичайно, що насправді так звані священнослужителі рпц будуть пропагувати так званий «русскій мір» - а саме покірність царю, і насаджувати російську пропаганду лицемірства та брехні. Також саме на рпц покладена основна функція антизахідної риторики.

Центр національного спротиву зауважує, що в умовах, коли ворог використовує школи як елемент знищення самосвідомості цілого покоління нації, саме на батьків лягає більша відповідальність за виховання дитини.

В цих умовах надзвичайно важливо проводити своїм дітям більше власних освітніх лекцій, пояснювати і плекати в них найкращі гуманітарні цінності на противагу росіянській риториці війни та рабства.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: