Школа Воїн Самооборони долучилась до привітань для військових у госпіталі у Винниках: "З Днем Конституції!"

НОВИНИ 28.06.2023 Коментарі 0

Львівська «Школа Воїн Самооборони» сьогодні, 28 червня, в День Конституції України привітала із державним святом військових, що проходять лікування та реабілітацію у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих імені Ю.Липи у Винниках.

Інструктори та тренери школи розповіли про тренінги і вишколи, які можна пройти у школі.

Бойовий медик Олег Кристиняк, інструктор з тактичної медицини та домедичної домопомоги «Школи Воїн Сомооборони», презентував  свої книги із серії «Зелені вовки».   

Фундатор «Школи Воїн Самооборони» Назарій Брезіцький зазначив, що незалежність, суверенітет, свободи, права  і гідність людини – це тепер не просто юридичні поняття, що прописані в нашій Конституції. «Це ті цінності, за які пролито кров, і ця кров десятиліттями буде стукати у наші серця, нагадуючи нам про наш борг перед полеглими, про наш обов язок захищати рідну землю, нашу свободу і гідність і дбати про власні Збройні сили», – сказав він.        

Загалом на святі панувала щира, сердечна атмосфера, варили борщ і проводили арттерапію для військових.

На фото (зліва направо) Зоряна Іванків - керівник Школи Воїн Самооборони, Назарій Брезіцький - засновник Школи, громадський діяч, Олег Кристиняк - письменник, бойовий медик, інструктор Школи, Аліна Миколишин - проєктний менеджер Школи

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: