Шахраї у месенджерах масово розсилають повідомлення про виплату «допомоги»

НОВИНИ 27.05.2024 Коментарі 0

На месенджери українців останнім часом масово надходить розсилка від нібито «Ощадбанку» або інших українських банків про можливість отримати грошову допомогу. Про це повідомило на своєму офіційному сайті Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Як попереджають представники «Ощадбанку», насправді банк таких виплат не здійснює. Та закликають не переходити за посиланням у подібних повідомленнях.

«Нагадуємо, банк ніколи не запитує інформацію про номер картки, CVV картки. В жодному разі не можна переходити за посиланням у таких повідомленнях і вводити дані своїх карток. Це може призвести до втрати коштів з рахунку», - зазначають в банку.

У разі отримання підозрілих листів, дзвінків або смс-повідомлень потрібно телефонувати до контакт-центру «Ощадбанку» за номером 0 800 210 800 або до контакт-центру свого банку.

До слова, раніше Міністерство енергетики України попередило про активізацію шахраїв у зв'язку з відключенням електроенергії: зловмисники створюють фейкові чатботи енергетичної компанії, через які викрадають облікові записи клієнтів та крадуть гроші

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: