СБУ затримала у Хмельницькому пропагандиста кума путіна

НОВИНИ 12.04.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України затримала у місті Хмельницький проросійського пропагандиста. Останній допомагав країні-агресорці у війні проти України. До початку повномасштабного вторгнення він належав до групи політичних піарників, які працювали на віктора медведчука.

За інформацією пресслужби СБУ, поширеною в ТГ-каналі, затриманий «розкручував» медійний образ поплічника кремля як «миротворця», якого «чують» у москві, та регулярно публікував свої дописи на пропагандистських інтернет-платформах.

На початку 2020 року він добровільно почав працювати на російське інформагентство «News-front», зареєстроване у тимчасово окупованому Криму.

Після початку повномасштабної агресії рф фігурант перебував у Хмельницькому і звідти неодноразово поширював публікації, в яких ставив під сумнів існування української держави у міжнародно визнаних кордонах, дискредитовував Збройні Сили України та поширював фейки про внутрішньо-політичну ситуацію в Україні.

Інформаційну підривну діяльність медведчуківського посіпаки підтвердила лінгвістична експертиза, проведення якої ініціювала СБУ.

Слідчі Служби безпеки України повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: