СБУ затримала блогера-колаборанта, якому «світить» 12 років в’язниці

НОВИНИ 07.11.2022 Коментарі 0

Кіберфахівці Служби безпеки України викрили ще одного ворожого поплічника – блогера із Запоріжжя. Останній передавав агресору інформацію про результати ракетних ударів по місту терористичною армією росії.

«Для цього він створив спеціалізовану інтернет-платформу, де оприлюднював фото- та відеоматеріали з власними коментарями і текстовим описом подій. За оперативними даними, відомості з інформресурсу «підхоплювали» представники спецслужб рф для збору розвідданих про «результати» ракетно-артилерійських обстрілів регіону», - йдеться у повідомленні СБУ.

За інформацією СБУ, матеріали блогера активно використовував прокремлівський пропагандист шарій для наповнення свого ТГ-каналу і проведення інформаційно-підривної діяльності проти України.  «перепощених» відео із Запоріжжя він готував деструктивний контент, в якому заперечував причетність кремля до знищення цивільної та критичної інфраструктури українських міст.

Також медіафайли блогера моніторили окупаційні угруповання рф на південному напрямку для коригування вогневих ударів по регіону.

Блогера-колаборанта СБУ затримала на спробі чергового поширення інформації на користь країни-агресора.

Згідно зі ст. 114-2 (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, блогер за рішенням суду може отримати до 12 років ув’язнення.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: