СБУ закликала українців дотримуватися безпекових рекомендацій напередодні Великодня

НОВИНИ 14.04.2023 Коментарі 0

Напередодні найбільшого свята для християн східного обряду – Пасхи – Служба безпеки України надала рекомендації щодо поведінки під час богослужінь.

«Ворог чудово розуміє, що зазнає поразки на полі бою, тож не полишає спроб влаштувати провокації, аби розхитати єдність українського суспільства. Для цього рф намагається застосовувати різноманітні інструменти та, серед іншого, приділяє особливу увагу релігійній тематиці. Сьогодні Служба безпеки України докладає максимум зусиль, аби нейтралізувати вплив ворога на церковне середовище і не дати рф бодай мінімальної можливості використати релігійне питання для досягнення власних цілей...», - пояснює пресслужба СБУ у своєму ТГ-каналі мету свого звернення.

У відомстві наголосили на тому, що у своїх діях керуються законами, інтересами держави і свідомою та патріотичною позицією громадян України.

А відтак в СБУ закликають до пильності, обачності і злагодженості кожного громадянина України та рекомендують виконувати такі поради:

▪️ обмежити відвідування масових заходів, під якими би гаслами вони не відбувалися;

▪️ не піддаватися на можливі провокації чи підбурювання до незаконних дій;

▪️ дотримуватися комендантської години, встановленої для вашого регіону;

▪️ не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та під час неї перебувати в укриттях;

▪️ без потреби не затримуватися у храмах при освяченні Великоднього кошика;

▪️ повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети й осіб, які можуть влаштовувати провокації чи становити потенційну загрозу.

У випадку наявної інформації про зловмисників чи їхні дії в СБУ просять звертатися на спеціальну лінію за номером 0-800-501-482 чи надсилати повідомлення на електронну пошту: [email protected]  

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: