Тема Білорусі не повинна зникати з інформаційного простору

АНАЛІТИКА 14.04.2023 Коментарі 0

Масові затримання, арешти, зачищення всіх і всього, «судові» багаторічні терміни, агресія проти України, гібридна війна з використанням нелегальних мігрантів проти країн ЄС, санкції як відповідальність режиму лукашенка за міжнародні злочини, розміщення російської ядерної зброї у Білорусі. Про ці основні й інші теми розповідає у своїх інтерв'ю керівник Народного антикризового управління Павел Латушко виданням з України, Польщі, Німеччини, Литви, Чехії та інших країн.

Лише за березень і початок квітня іноземні засоби масової інформації зі слів Павела Латушка опублікували в понад 100 матеріалах правдиву інформацію про ситуацію в Білорусі та довкола неї. У телеграм-каналі білоруського політика зібрали тези із нещодавніх його інтерв’ю іноземним медіа.

Польська агенція преси PAP

Продовження тиску на режим Лукашенка призведе до того, що диктатор буде змушений звільнити політичних в'язнів із тюрем Білорусі. Практика неодноразово засвідчувала, що Лукашенко відступає під сильним тиском.

Ведуча газета Польщі Rzeczpospolita

Лукашенко виніс вирок «порожній клітці». Я не прокурор і не суддя, проте щось мені підказує, що незабаром у цій клітці опиниться одна вусата людина разом зі своїми спільниками за те, що тероризує білоруське суспільство та порушує закони.

Український телеканал 24 Канал

Економічний блок Лукашенка, серед яких можна виокремити заступника голови його адміністрації Максима Єрмоловича, голову Нацбанку Павла Каллаура, т. зв. технократи розуміють, що таке економіка та куди веде її Лукашенко за такого правління. Вони розуміють, що диктатор приведе її до колапсу.

Литовське радіо LT

Розміщення ядерної зброї на території Білорусі – це нестримне бажання Лукашенка, що створює загрозу безпеці передусім сусіднім з Білоруссю державам – Україні, Польщі, Латвії та Литві, а також малює на карті Білорусі ядерну ціль.

Німецький інтернет-портал Table Security

Лукашенко – солдатик Путіна. Розміщення ядерної зброї на території Білорусі веде до збільшення кількості російських військових у Білорусі та дає Росії можливість у будь-який момент під приводом захисту ядерної зброї вторгнутися зі своїми військами.

Провідний польський інтернет-портал Wirtualna Polska

Ми підтримуємо боротьбу українського народу за волю. Однак чи закінчиться війна, коли переможе Україна, якщо в Білорусі будуть російські війська та Білоруссю правитиме диктатор Лукашенко?

Після того, як Лукашенко у 2020 році наказував убивати мирних демонстрантів, зараз дає доручення катувати політичних ув'язнених у Білорусі, веде міграційну війну проти Латвії, Литви, Польщі, дав вказівку КДБ здійснити захоплення цивільного літака, здійснив акт агресії проти України і продовжує підтримувати Росію проти України, чи можемо ми собі уявити, на що буде спроможний Лукашенко після того, коли ядерну зброю розмістять на території Білорусі?

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: