Розстріл півтори сотні росіян у московському ТРЦ і його підпал влаштувала фсб? - відео

НОВИНИ 22.03.2024 Коментарі 0

Приблизно 40 відвідувачів «Крокус-Сіті-Холл» загинули та понад 100 поранені за підсумками стрілянини за участі чотирьох осіб у камуфляжній формі. Подія сталася увечері п’ятниці у московському торговельно-розважальному центрі. Рашистська пропаганда поспішає нав’язати думку про український слід.

Також у приміщенні пролунав вибух, після якого розпочалася пожежа. Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США і колишній прессекретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що наразі немає жодних ознак причетності до стрілянини українців.

Цікаво, що декілька днів тому путін назвав відвертим шантажем попередження західних країн про можливість терактів на ерефії.

Військово-політичний оглядач Ігаль Левін пише у своєму ТГ-каналі, що російські ЗМІ повідомляють, що пожежа в будівлі «Крокус сіті холу» стає лише сильнішою. Він також вважає, що за терактом стоїть російська фсб.

- Не дивно, якщо ви спочатку даєте своїй ФСБшній агентурі спочатку постріляти там людей і все запалити, але при цьому не пускаєте туди пожежників, то логічно, що пожежа стане сильнішою».

Кремлю виявилося замало постійного вбивства мирних українських громадян, тому він вирішив кинути в пащу Молоху сотню іншу своїх громадян. Якраз до сьогоднішньої заяви Пєскова, що «СВО» кінець, і, мовляв, зараз уже війна. Якщо Москва стверджує, що йде війна, тим більше на такому офіційному рівні, тоді їй треба створити потужний прецедент, щоби виправдати потім будь-які дії: агресивну мобілізацію, тотальний контроль, занепад рівня життя, тиск узагалі будь-кого, хто посміє пискнути проти, і т. д. Мовляв, ти проти мобілізації? Ти за те, щоби жидоукроафрополяки за вказівкою англосаксів знову в Москві розстрілювали людей? Загалом типово й очікувано. А Захід знову продемонстрував, як багато у нього кротів у Кремлі, і наскільки він розуміє та знає плани Путіна та його кривавої стайні.

За словами експерта, США, Великобританія, Латвія, Південна Корея, Канада, Німеччина, Швеція й інші країни знали про теракти, що готуються в Москві та зовсім недавно попереджали про це своїх громадян.

«Тут з максимальною ймовірністю не рандомні «хлопчики з СВО», а велика операція ФСБ. Західні розвідки дізналися про неї, оскільки у Москві чимало їхньої агентури і кротів. Взагалі, Кремль великий майстер у таких справах, масовому знищенні своїх громадян, олди з початку нульових добре пам'ятають і розуміють», -  написав Ігаль Левін.

Якщо брати його аргументи до уваги, то логічно, що роспропаганда розгорне кампанію для звинувачення України та Заходу у цій історії з розстрілом у москві.

У деяких рашистських пабліках уже почали писати про «хахлов».

Відео розстрілу відвідувачів у московському ТРЦ та пожежа після вибуху з ТГ-каналу журналіста Андрія Цаплієнка. Він також запитує, кому це вигідно і вказує на те, що на нього сьогодні вже відповіли путінський нлашатай пєсков і постпред рф в ООН нєбєнзя.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: