Писок ліліпутіна озвучив найпотаємніші бажання кремля

АНАЛІТИКА 22.03.2024 Коментарі 0

Московитське керівництво заявило, що їхнє вторгнення в Україну – це вже не «спецоперація», а справжня війна. А її метою є знищити військовий потенціал сусідньої держави.

Речник бункерного діда дав велике інтерв’ю колись популярній, а нині жовто-проносній газеті «Аргумєнти і факти», з якої усі чільні рашапропагандисти та наближені до кремля ЗМІ нарізали ідеологічно вивірених новин. Вони мали б переконати пересічного мешканця боліт, що московія протистоїть вселенському злу, і її специфічне «добро» обов’язково переможе усіх супостатів. Щоправда, приховуючи той факт, що з іншого боку насправді знаходиться увесь цивілізований світ, і супостатом тут виступає саме москва.

Серед сокровенних одкровень від вусів пєскова є кілька знакових.

Отже, війною рашистська т.зв. «сво» стала після того, як «колективний Захід став учасником цього на боці України». І тепер мета росії – не лише «захистити мешканців чотирьох нових регіонів», але й... звільнити територію, «яку Київ фактично окуповує». Тобто, це не московити загарбали кілька регіонів України, а українці на своїй землі є... окупантами!

Також писок ліліпутіна заявив, що «росія не може дозволити існування біля своїх кордонів держави, яка задокументувала намір використовувати будь-які методи, щоби захопити Крим та нові регіони». Які перед тим абсолютно по-бандитськи захопила сама росія, але для чого про таке згадувати?

Судячи з обурення вусів пєскова, рашистів просто розриває від того, що їхні заарештовані у Європі активи можуть пустити на допомогу Україні. Тож рф «готує позови до суду та взаємні санкції проти Євросоюзу» у відповідь на можливу передачу рашаактивів Києву. Щоправда, які це можуть бути суди, речник не уточнив. Але навряд чи ще якісь суди, окрім московитських, взагалі розглядатимуть цю справу – таке враження, що у кремлі забули (можливо, просто роблять вигляд) про ордер МКС на арешт ліліпутіна...

Цікавий пасаж видали вуса пєскова і з приводу можливого заклику зі США до Києва припинити атаки на енергооб’єкти рф (про що повідомляла газета Financial Times). «Ми хотіли б, щоб Сполучені Штати закликали київський режим взагалі відмовитися від своєї суті, від своєї терористичної активності щодо, перш за все, мирних соціальних об'єктів», - заявив писок бункерного діда. Цікаво, чи це просто збіг із тим, що писала FT, чи щось більш глибоко задумане, наприклад, тими же кремлівцями.

Ну й окремо для любителів скрєп речник нагадав, що «традиційні цінності для Росії – це буквально питання життя і смерті». Тому треба пропагувати сім’ю, дітей та багатодітність.

«Із нашою територією нас має ставати більше. У нас за Уралом лише 7 мільйонів людей живе», - випадково вибовкнули страшну таємницю вуса пєскова. Лише уявіть цю фантастичну диспропорцію: на одній половині території країни живе 95% населення, на іншій половині – лише 5%! І ця недоорда, попри свої величезні незаселені простори, ще й намагається загарбати чужі території...

Загалом речник ліліпутіна, попри декілька вже згаданих новацій, мало чим здивував. Хіба що демонстративною відвертістю – мовляв, ось ми такі, ми так вважаємо, і що ви нам зробите? Однак для майбутніх міжнародних трибуналів проти рф пєсков, схоже, таки трохи додав доказової бази.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: