Розробникам HIMARS оголосили війну російські хакери

НОВИНИ 03.08.2022 Коментарі 0

Масивну хакерську атаку «Новітнього рівня» на американську військово-промислову корпорацію Lockheed Martin анонсувало російське хакерське угруповання Killnet.

З оприлюдненого хакерами повідомлення відомо, що атака розпочалася о 7 год ранку 1 серпня. Причиною кібератак хакери назвали постачання українській армії пускових установок HIMARS, повідомляє російський військовий телеканал «Звєзда».

  • Із цього дня оборонна корпорація Lockheed Martin буде нами атакована. Виробнича система управління промислових комплексів корпорації буде паралізована! - написав у ТГ-каналі засновник Killnet.

Хакерське угруповання погрожує викласти в мережу дані працівників компанії Lockheed Martin та переслідувати їх по всьому світі. І закликало інші хакерські групи приєднуватись до атаки.

Щоправда, у росіян щось не склалося. Усі системи корпорації функціонують у штатному режимі. Жодних ознак кібернападу американський виробник сучасного озброєння не зафіксував. Зрештою, зрозуміло, що оскільки Lockheed Martin є підрядником Пентагону, то й від зовнішніх втручань його IT-інфраструктура має бути надійно захищена. 

Як учора повідомляв ЗІФ, 1 серпня, російські пропагандисти вдруге заявили про знищення двох одиниць РСЗВ HIMARS. Росіян тішили «інформацією» про завданий удар «точним оружиєм» по цеху одного з підприємств у Харкові. Натомість командувач ОК «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук запевнив, що Україна не втратила жодної системи HIMARS, а спроби росії вполювати їх «були марними». 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: