Росію охоплює манія доносів

АНАЛІТИКА 13.08.2023 Коментарі 0

Депутат-єдинорос із комітету оборони державної думи російської федерації андрєй гурульов (завсідник телепрограм рашистських пропагандистів) днями заявив, що для перемоги на фронті треба перемогти ворогів, що залишилися всередині країни.

«Усіх тих, хто закликає… до бунтів, дискредитує армію, лає владу тощо, потрібно вкрай жорстко придушити. Особливо наша «п'ята колона», яка не підтримує «сво», включно зі всіма ждунами, вони повинні бути виявлені в обов'язковому порядку та дуже суворо покарані», - сказав дурульов.

Цікаво, шо дід держдумця також відсидів 9 років за статтею «ворог народу», хоча пройшов усю війну. Але внук виправдовує тодішні методи сталінської системи та наполегливо норовить карати «ждунів і ворогів».

«Настав час запроваджувати поняття «ворог народу», вороги є, а поняття немає. Це стосується не лише людей на фронті, а й тут, на «ґражданкє», всіх ждунів, усю цю наволоч. Ми чого соромимося? Чи хочу я сталінською репресією? Нехай буде так! Я хочу! Мій дід пройшов усю війну, 46-го посадили за цією статтею, відсидів 9 років, потім реабілітували. Ми розуміємо, що на той момент необхідно було це зробити в державі», - казав наприкінці квітня гурульов.

Свіжий заклик гурульова знищувати людей з іншими поглядами на війну, Олександр Невзоров у своєму ТГ-каналі називає криком відчаю:

Гурульов, незважаючи на схожість із бурдюком – дуже чутлива особина. Крізь шар медалей він відчуває основну біду і кричить від болю.

Відчуває абсолютно правильно. Справді, все «висить на волосині». Особливо зараз, коли пропаганда видихнулася та набриднула – будь-яка правда про війну може стати для неї смертельною. «Народна віра» у путіна зламається.

Гурульовська вимога «негайно знайти і знищити всіх», хто «у принципі може донести цю правду» - абсолютно виправдана».

ТГ-канал «МО» констатує, що кількість скарг від росіян-«стукачів» у генпрокуратуру рф зросла на 322 відсотки. Це рекорд за останні 20 років. Генпрокурор рф ігорь краснов пояснив цю цифру… «високим рівнем довіри» до свого відомства.

На 26 відсотків збільшилася і кількість звернень до роскомнагляду.

Тенденцію збільшення серед росіян охочих доносити на сусідів підтверджує створений айтішником, який утік від війни у Європу, жартівливий додаток «Мій донос». Росіян охопила пристрасть стукати один на одного. Не второпавши, що айтішник створив фейковий сервіс, zомбовані росіяни написали 5 000 доносів у пародійну інстанцію. 50% з них настукали на родичів і сусідів.

Один із «потерпілих» отримав на себе аж шість доносів. Для «МО» він зізнався, що так постаралася його колишня співмешканка.

«Вона не поділяла мою політичну позицію Я намагався давати їй джерела, дані, будь-яку інформацію. Але їй не хотілося міняти своє звичне життя. Це стало однією з найважливіших причин розставання. У нинішніх реаліях будь-який близький, з яким ти ділиш холодильник та сковорідку, може написати на тебе донос», - розповів Михайло.

Росіяни з їхньою рабською ментальністю, століттями виплекану монгольською ордою, царатом і комуністичним режимом, ще тривалий час можуть витримувати злочинні експерименти режиму путіна. Останній створив систему, в якій на підтримку свого існування задіяні всі ключові структури: освіта, яка з дитсадка прищеплює любов до фашизму, російська православна церква, знищена за леніна й остаточно підім’ята під мгб за сталіна, засоби масової пропаанди, на які працюють лідери суспільної думки з різних сфер (шоубізнесу, кіно, літератури). І заклики гурульова – не що інше, як підготовка психіки російського насєлєнія до гірших часів. Такий спосіб поступового звикання, щоби, раптом, не виникнув російський бунт, «безглуздий і нещадний».

Також читайте:

Режим путіна замовчує злочини сталіна, проте послуговується ними

Путінізм у фактах: росія прискорено наближається до 1937-го року

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: