Росіянський фейк про "укронацистів": "распятава мальчіка" змінила "бабулька" з козою

НОВИНИ 26.01.2024 Коментарі 0

Один із рашистських ТГ-каналів запустив черговий фейк про дрон Збройних Сил України. Пропагандистський ресурс пише, що БПЛА "довго переслідував і в результаті підірвав пенсіонерку та її козу"...

Сталося це, за вигаданим сценарієм роспропагандистів, за декілька кілометрів від російсько-українського кордону в Бєлгородській області. Далі подаємо переклад рашистської історії: 

- Оператор БПЛА зауважив бабусю на узліссі біля хутора Лозова Рудка. Тетяна К. почула дзижчання і спробувала втекти, дрон слідував за нею – загнав на цвинтар і скинув міни (!!!, - ред.). Через деякий час убитих пенсіонерку та козу знайшов місцевий фермер.

На думку нашого наближеного до БПЛА-військ співрозмовника, оператор скинув міни на цивільні цілі просто тому, що не знайшов військових. І не хотів повертатися на базу із повним БК.

Зауважимо, що російський ресурс із кількістю підписників майже 2,2 мільйона, не наводить жодних доказів – ні фото чи відео, ні документів і посилань на офіційні ресурси. Зрештою, якщо би й такі були, їхня ціна не варта і ламаного рубля. 

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: