Росіяни – падлюча нація

ОКРЕМА ДУМКА 23.07.2023 Коментарі 0

Журналіст Сергій Стуканов, керівник аналітичного відділу в Центрі контент-аналізу та ведучий Українського радіо, відреагував емоційно точно на нічний, 23 липня, ракетний обстріл Одеси.

Сергій Стуканов: "Росіяни – падлюча нація.

Заради пропаганди та підбурювання війни вони 8 років розповідали про "одеську хатинь", про "нізабудім-ніпрастім-втароє-мая"... Співчували – на словах – одеситам.

А на ділі виявилося, що кошмарити середмістя Одеси калібрами та іскандерами їм за милу душу. Й пам'ятки архітектури, ба церкви московського патріархату – їм теж по цимбалах.

Була б Одеса географічно на місці Бахмута чи Маріуполя – не сумніваюся, що зруйнували би так само вщент, не змигнувши своїми щурячими вічками.

Тримайтеся, одесити. Подумки з вами".

Нагадаємо, вночі проти 23 липня окупанти знову атакували Одещину. Загалом противник застосував 19 ракет різних типів. Сили ППО знищили 9 повітряних цілей. Внаслідок ракетної атаки одна людина загинула ,19 осіб зазнали поранень."Зруйновані 6 житлових, в тому числі багатоквартирних будинків. Пошкоджені дві памʼятки архітектури, храм. Понівечені десятки автівок. В багатьох будівлях вибиті вікна, пошкоджені дахи та фасади", - повідомили в Одеській ОВА.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: