Росія йтиме до кінця, - Кирило Буданов

НОВИНИ 29.06.2022 Коментарі 0

Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах російської державності. Тому вони будуть боротися, скільки зможуть. Про це в інтерв’ю виданню “Financial Times” заявив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов, інформує ГУР МОУ.

Коментуючи ситуацію на фронті, очільник української воєнної розвідки зазначив:

“Сьогодні лінія фронту простягається на 2400 км, тобто стільки ж, скільки утримував у Другій світовій війні СРСР проти нацистської Німеччини. Тоді Радянський Союз отримав із Заходу набагато більше військової підтримки. Заходу потрібно надавати допомогу “серйозніше”, інакше війна затягнеться довше і матиме більші витрати для України та світу. Перші ознаки голоду в Африці стали можливими через морську блокаду росією чорноморських портів та перешкоджання постачанню українського зерна”.

Погоджуючись із західною оцінкою, що російські війська деградували та деморалізовані, начальник ГУР МО України зауважив:

“Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах державності. Тому російська армія буде змушена боротися до кінця. У них немає іншого виходу”.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: