Російськими школами активно вештаються «герої спецоперації»

НОВИНИ 04.05.2023 Коментарі 0

Якщо в часи СРСР школярі регулярно зустрічалися з ветеранами ІІ світової, то тепер на московії вже є нові «ветерани». Щоправда, їхні «подвиги» змушують решту світу здригатися від жаху. Але для росіянців таке ідеологічно «правильне» виховання звичне і жодного дисонансу не викликає.

Російськими школами активно вештаються «герої спецоперації», які не лише розповідають дітям про те, якими вони є героями (загарбниками).

Так до школи у Тюменській області запросили двох рашистських  солдатів, які приїхали з війни в Україні. В одного з них на кепці було написано «Передайте нашим — ми еб*шим!», а на шевроні зображено Сталіна з текстом «При мені такої х..ні не було».

Як повідомляє сайт школи (пунктуація збережена), «Іван і Арік, сказали напутні слова, підростаючому поколінню, і відзначили, як важливо добре вчитися в школі, а молодим людям порадили обов'язково відслужити в армії, тим самим виконати свій громадянський обов'язок перед Батьківщиною».

Самі ж Іван Безносков та Арік Суруханян розповіли дітям, що було б чудово повернутися в минуле і заробити в атестат побільше п'ятірок, хоча загалом і з трійками теж непогано.

Зустріч відбувалась у рамках проєкту «Спадкоємці перемоги» (нічогенькі послідовники, еге ж?). От таку потворну форму набирає рашистське побєдобєсіє останнім часом.

Ще наочніше вирішили вплинути на учнів СШ №17 у Новому Уренгої. Тут відкрили експозицію «Побут мобілізованих», повідомляє ТГ-канал «Они Za Voinu!»

Схоже, що місцевий директор Віктор Кустов вирішив наочно продемонструвати школярам, у яких умовах вони опиняться, коли їх після школи відправлять на путінську війну.

Але росіянцям слід собі затямити, що усі ці військові збори, зустрічі з ПВКшниками та відкрита пропаганда війни веде до одного – табличок пам'яті на фасадах шкіл.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: