«Ми готові стати вістрям списа, що повалить режим Лукашенка» - представник полку Калиновського

АНАЛІТИКА 05.05.2023 Коментарі 0

Мета полку імені Кастуся Калиновського (ПКК) залишається незмінною – це вільна та незалежна Білорусь, Але свободу можна здобути лише після перемоги в Україні, зупинивши та послабивши Росію.

Про це в ефірі «Белсату» сказав політичний представник полку Змітєр Шчигельський, повідомляє Центр білоруських комунікацій.

Після цього бійці полку обов’язково повернуться на батьківщину. Це станеться тоді, коли за українським прикладом білоруське суспільство зрозуміє, що будь-яку диктатуру можна перемогти.

«Ми можемо допомогти, забезпечити те, чого не вистачало у 2020 році. Тоді за допомогою репресій і терору владі вдалося придушити народні виступи. Але причини, що призвели до страшної кризи, не зникнули. І рано чи пізно ця криза повториться, це неминуче», - переконаний Змітєр Шчигельський.

На його думку, головна роль у майбутньому протистоянні буде за білоруською громадськістю. Білоруси повинні без ілюзій зрозуміти ситуацію й усвідомити, що від їхньої активності чи бездіяльності залежить майбутнє і країни, і нації.

Політичний представник «калиновців» обіцяє, що ПКК у жодному разі не залишиться осторонь та однозначно підтримуватиме вимогу суспільства щодо демократичного європейського вибору. Але при цьому ініціатива має виходити безпосередньо від народу.

«Наш підрозділ, як і інші складові силового впливу, має зробити те, чого не вистачало у ХХ столітті: стати вістрям списа (що повалить режим Лукашенка, -ред.). Але сам спис – це білоруська громада!»

Тепер білоруси мають можливість підготуватися до майбутнього протистояння. На думку патріотів, більшість білорусів зараз повинні зробити свідомий вибір: або бути по-справжньому рішучими, або відмовитися від майбутнього і пристосуватися до життя в умовах диктатури.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: