Російські спецслужби придумали спосіб отримати розвідінформацію

НОВИНИ 08.03.2023 Коментарі 0

Фахівці з кібербезпеки СБУ фіксують численні спроби спецслужб російської федерації отримати розвідувальну інформацію в Україні. Для цього росіяни видають себе за представників іноземних медіа.

«Для збору закритих відомостей ворог використовує спеціалізовані інтернет-платформи і професійні онлайн-форуми українських журналістів, - повідомляє прес-служба СБУ у своєму ТГ-каналі. - На цих ресурсах окупанти розміщують інформаційні запити нібито від працівників відомих зарубіжних ЗМІ. У своїх повідомленнях вони звертаються до медійників та інших учасників профільних груп щодо отримання матеріалів начебто для підготовки «сюжетів» або «документальних фільмів» про війну в Україні».

Росіян цікавить інформація про результати ракетних ударів по українських містах, у тому числі локації «прильотів» та їх наслідки.

За відповідні медіафайли чи текстові повідомлення автори «оголошень» обіцяють «гонорар». В СБУ вважають, що таку інформацію агресор збирає для коригування повторних атак на українські об’єкти.

Служба безпеки України попереджає громадян про такі спроби ворожої розвідувально-підривної діяльності і проводить відповідні комплексні заходи протидії. В тому числі і щодо притягнення винуватих до відповідальності. До слова, викрили та нейтралізували діяльність російських спецслужб працівники СБУ у Львівської області.

Також СБУ звертається до громадян бути пильними й одразу повідомляти правоохоронцям про факти підозрілих «запитів».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: