Реабілітаційний центр ЛАНКА відкритий для бійців і ветеранів ЗСУ

НОВИНИ 15.06.2023 Коментарі 0

Чинні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, які потребують психологічної допомоги чи допомоги після поранень, можуть зв’язатися з реабілітаційним центром «Ланка» («Звяно» - білоруською) через онлайнформу чи соціальні мережі.

В орендованому будинку під Києвом на площі 500 квадратних метрів створені умови для комфортного проживання та корисного дозвілля. Ветерани ЗСУ (включно з іноземцями), дійсні військовослужбовці після поранень матимуть змогу вивчати мови, слухати лекції, майстер-класи, отримувати психологічну допомогу та фізичну реабілітацію.

Також, як повідомила ЗІФ керівниця Білоруського інформаційного центру у Львові Аліна Рудіна, у центрі допоможуть вирішити юридичні питання, нададуть консультації психіатрів, психотерапевтів, реабілітологів, ЛОР, неврологів (останні два допоможуть, в тому числі при забоях), лікувальний масаж та ЛФК-терапію.

Послуги, проживання та харчування безкоштовні. Детальніше із правилами реабілітаційного центру можна ознайомитися за цим покликом.

Це стало можливим завдяки благодійникам, яких залучила в тому числі і білоруська правозахисниця Тетяна Яворська-Гацура – ідейна натхненниця «Ланки».

Великі одноразові пожертви організація отримала від Білоруського інституту науки та мистецтва Канади та Білорусько-Канадської спілки – 750 доларів, Алеся Плотки (Ales Plotka) і співавторів його книги Bloodlands 20/22 Belarus/Ukraine – 500 дол., Фракції КР @Наша справа – 340 дол., від інших членів Координаційної ради – 100 дол., від білорусів Італії – 110 євро, від Олександра Кудрицького (Aliaksandr Kudrytski)– 300 дол., від анонімного жертводавця – 1 000 євро. Також 500 доларів передали люди з Білорусі. Усім їм і тим, хто передав менші пожертви, «Ланка» щиро вдячна.

«Хочемо ще раз підкреслити важливість вашої підтримки: без неї нічого би не було. Велика та щира подяка за вашу допомогу!» - наголошують у «Ланці».

Також читайте: Білоруська «Ланка» готує нову ініціативу для ветеранів

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: