Рашисти проводять найдорожчу інформаційну спецоперацію проти України

НОВИНИ 28.11.2023 Коментарі 0

«Майдан-3» став найдорожчою російською інформаційною спецоперацією проти України від 2014 року та Революції гідності – на її дискредитацію росіяни також витрачали десятки мільйонів доларів.

Загальний бюджет операції сягнув $1,5 мільярда, а для її ведення в Telegram пішло $250 мільйонів. Про це в коментарі Бабелю повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Черняк.

Російська ІПСО «Майдан-3», про яку казав Володимир Зеленський, передбачала дестабілізацію ситуації в Україні та повалення Президента. А також спрямована на розпалювання ворожнечі, загострення суперечностей в Україні, поширення страху і паніки.

Як раніше писав ЗІФ, термін проведення російської інформаційної кампанії – листопад-грудень 2023 року. Її куратор – екс-прем'єр-мінінстр рф, а нині І заступник голови адміністрації президента рф сєргєй кірієнко. Ідеологом виступає владіслав сурков, який придумав так звану «новоросію».

Масштаби проведення спецоперації - не лише Україна, а весь світ, де спецслужби рф мають власну резидентуру, агентуру та використовують втемну «корисних ідіотів»... Головна методичка ІПСО - викликати серед українців паніку та зневіру. Стравити суспільство та військових, військових і політиків, політиків та звичайних громадян.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: