Каша в головах у білорусів

ОКРЕМА ДУМКА 14.10.2022 Коментарі 0

Читаю деякі коментарі та сумно стає, якщо зважити на те, який хаос у свідомості деяких громадян. Загалом це комплекс суперечливих поглядів і переконань, що потребує окремого аналізу, але чітко показує глибину проблеми.

Складається він із наступних тез:

1. Білорусь не винувата в агресії проти України – її окупували російські війська;

2. Білоруси не завдають ударів по території України – це роблять російські війська, які перебувають на території країни. Білоруси нічого з цим удіяти не можуть – вони під репресіями та під окупацією;

3. Однак! Завдавати ударів по російській військовій інфраструктурі в Білорусі ніяк не можна, оскільки це удар по Білорусі та білорусам. Це недопустимо. І той, хто про це каже, - ворог країни!

4. Удар по російській військовій інфраструктурі, яка причетна до вбивств українців та причетна до окупації країни, - це удар по Білорусі.

На запитання, як Білорусь може позбутися російських військ і вийти зі стану окупації – багатозначне мовчання, яке означає – «ніяк». Так це неможливо.

Виходить, деякі громадяни готові допустити повну окупацію країни та російську присутність у Білорусі на десятиліття, ніж удар по окупантах з боку України і створення умов для звільнення. Удар по російських військових окупантах, виявляється, на їхню думку, ніщо інше, як заклик до того, щоби війна прийшла до Білорусі.

Тобто факт присутності окупаційних військ у Білорусі та використання країни у війні – це ще не війна? Так можливо і російські війська не окупанти та не агресори.

Ось така логіка та таке розуміння ситуації. Можливо так і потрібно.

Павло Усов, політичний експерт (сторінка у FB)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: