Прапори СРСР, Росії та «ДНР» в центрі Берліну: в Німеччині набирає обертів «відбілювання» комуністичного минулого

НОВИНИ 07.02.2019 Коментарі 0

У Німеччині набирає обертів «відбілювання» комуністичного минулого, про це у своєму дописі в мережі Facebook повідомив відомий німецький журналіст Борис Райтшустер.

«Заклик до опору»: серп і молот перед Бранденбурзькими воротами. На плакатах: «Спасибі Росії за 40 років соціалізму в НДР» і «Спасибі за путінську миротворчу політику». Жоден перехожий, схоже, не дивується такому поклонінню диктатурі. Проти червоного лакованого фашизму (цитата колишнього лідера СДПН про більшовиків) в Німеччині явно немає імунітету. Тут йде відбілювання комуністичного минулого. Канцлер Меркель, яка сама раніше була секретарем FDJ (східнонімецького комсомолу) тільки що дала аудієнцію автору, та закликала до більш «розслабленого» погляду на НДР. Фонд, який фінансується державою, і яким керує колишня співробітниця Штазі, влаштовує 14 лютого конференцію, схожу на «трибунал» над колишніми дисидентами, яких мало не прирівняють до фашистів. Аж надто знайомо. Небезпечно. Страшно. Подобається = не подобається»

Зазначимо, що на мітингу в столиці Німеччині Берліні, також закликали зняти санкції в Сирії, порівнювали Україну та США із нацистами,

Натомість тривожним сигналом для України є те, що спільно із російським прапором та прапором СРСР поблизу Бранденбурзьких воріт майорів і «прапор» терористів із, так званої, «Донецької народної республіки».

ІА "Західний інформаційний фронт"
на основі матеріалів www.facebook.com/boreits

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: