Полк Калиновського відкриває набір іноземців

НОВИНИ 26.01.2024 Коментарі 0

Військовий досвід, англійська мова, антипутінські погляди – за такими критеріями відбиратимуть іноземців до полку білоруських добровольців імені Кастуся Калиновсього (ПКК) зі складу Збройних Сил України.

Полк імені Кастуся Калиновського розпочав додатковий набір у підрозділ імені Костюшка. Раніше мілітарі ютіт, як називають його військові, називався Western. До його складу входять іноземні громадяни, переважно із Європейського Союзу і США. Військовослужбовцями можуть бути лише іноземці, які служили у професійних збройних силах, зазначає пресслужба ПКК.

У підрозділ не беруть без військового досвіду і знання англійської мови. Політичні погляди, раса і стать кандидата не мають значення. Проте добровольці не повинні мати пропутінських поглядів і повинні визнавати право українського та білоруського народів на свободу і демократію.

"Нас надихає Тадеуш Костюшко, який став національним героєм у Білорусі, Литві, США, Польщі та почесним громадянином Франції. Воював проти Російської імперії за білоруський, польський та український народи та на боці США у війні за незалежність США. Тому батальйон отримав його ім’я", - цитує пресслужба командира підрозділу.

Кандидат, який бажає вступити до батальйону, має відповідати всім вищезазначеним критеріям і заповнити заявку на сторінці за цим покликом.

Також читайте: Багато білорусів хочуть потрапити у Полк Кастуся Калиновського

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: