Побажання від українців на день народження путіна

РОЗСЛІДУВАННЯ 07.10.2022 Коментарі 0

Сьогодні на планеті Земля не знайти живої істоти, яка би отримала стільки побажань стати неживою. А от путіну вдалося обійти у цьому списку і отруйних комах, і гадин, і інших малоприємних організмів. З нагоди його 70-річчя (за іншими даними – 72-річчя) йому бажають кончини, бажано щонайстрашнішої.

Історикам, біографам і психіатрам доведеться ще потрудитися у скрупульозних дослідженнях причин появи цього злого феномену із прізвищем путін. Але вже зараз про нього багато пишуть і говорять, демонізують, легендизують і проклинають.

За однією з версій, що відрізняється від офіційної біографії, путіну сьогодні виповнюється 72 роки. А його біологічними батьками є не ті, що зазначені в документах, а інші. Подейкують, що біологічна мама завагітніла теперішнім кривавим диктатором від одруженого чоловіка.

У важкому дитинстві путін зазнавав цькувань від старших та однолітків. Його врятували заняття спортом, а потім вступ на юрфак Ленінградського держуніверситу, де його прийняли в компартії і кдб. Служба «кадебістом» ще більше пошрамувала мозкові звивини путіна.

«Треба розуміти: все, що зараз являє собою президент росії сладімір путін, це брехлива, жалюгідна істота з порушеною психікою, абсолютною владою, що перебуває в полоні ідіотських уявлень про світоустрій, скривджена на весь світ, хвора на онкологію без шансів на одужання, готова забрати зі собою весь світ. Йому сьогодні 72, це ймовірно останній рік його життя, не можна припустити, щоби він обнулив цивілізацію», - дав привітальну характеристику один із російських телеграм-каналів, наближених до силовиків.

Поправлялися у творчому красномовстві й українці – хто словом, а хто і малюнками та колажами.

Політичний експерт Євген Магда поширив малюнок, на якому генерал Валерій Залужний стоїть ззаду путіна та затуляє йому очі.

Тетяна Дуплієнко, яка народилася в Луганську, а зараз мешкає в Бельгії, побажала диктатору «високоточного» подарунка.

Радник міського голови Дніпра Євген Гендін зауважив, що бажати ювіляру здохнути можуть тільки люди.

Голова правління ВГО «Не будь байдужим!», кандидатка наук із соціальних комунікацій Оксана Левкова нагадала, що 16 років тому путіну спецслужби зробили кривавий подарунок – убили правозахисницю з українським корінням Анну Політковську.

Російський журналіст і письменник Андрєй Шипілов, який перебрався на Кіпр, звернув увагу на те, що США привели збройні сили в Європі до стану вищої бойової готовності рівня DEFCON 2. А наступним рівнем DEFCON є стан війни.

«Це відбулося, коли у США ніч. Початку робочого дня чомусь вирішили не очікувати та розбудили Байдена», - написав він на своїй сторінці у FB.

Потрібно зауважити, що сьогодні деякі ресурси поширювали інформацію про те, що о 10:00 за московським часом путін мав віддати наказ про випробування ядерної зброї в Баренцевому морі. Проте через невідомі причини від цієї ідеї у кремлі поки що відмовилися.

Львівський журналіст Роман Онишкевич вирішив оригінально привітати путіна – побажав йому міцного здоров’я. А все для того, щоби карлик зміг у клітці об’їхати всі населені пункти України.

«В урочий день 70-річчя х@йла хочу побажати йому міцного здоров'я! Ні, я серйозно. Не хочу його раптової смерті, а хочу, щоб його довго возили в клітці по всій Україні, як Ємєльку Пугачова. Щоб на клітці було написано "Тварин не годувати". І щоб жодному не прийшло в голову зацідити каменем, бо тварюку треба обвезти кожним містом, містечком і селом», - написав пан Онишкевич.

А були ще просто вітання у картинках.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: