По Севастополю завдали наймасованішого ракетного удару – відео

ВІДЕО 24.03.2024 Коментарі 0

Щонайменше три ракети Storm Shadow отримав головний вузол зв’язку чорноморського флоту росфедерації у Севастополі. Тривога тривала майже 2 години в тимчасово окупованому рашистами Криму. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував пілотам за роботу.

«Небо і море одного кольору! Дякую льотчикам та морякам за успішну бойову роботу! Крим – НАШ! Разом – до перемоги!», - написав генерал-лейтенант.

Ракетна атака була найпотужнішою за весь час повномасштабної війни. Тамтешні ТГ-канали пишуть, про 35 збитих ракет. Проте відеопідтвердження деяких севастопольців вказують, що не всі цілі збили. Таким «операторам з народу» уже погрожують приходом «вєжлівих людєй».

Українські ТГ-канали поширюють тим часом відео від тих, кому погрожують.

Повідомлення про задум ЗСУ завдати масованого удару і 12 літаків у повітрі, які випустили ракети повідомив один із кримських ТГ-каналів о 21:42.

«Роботу ППО не знімати за жодних обставин. Увага на офіційні джерела інформації», - доповнили допис попередженням рашисти.

А вже через 2 хвилини оголосили про тривогу, шо тривала до 23:22.

Цікаво, що окрім Севастополя ракетної атаки зазнав Бєлгород, 

Як випливає з повідомлень, рашисти зазнали дві хвилі атак у Севастополі. Від яких «усе в хаті ходить ходуном» і пси божеволіли..

Також один із тамтешніх пабліків влаштував «перекличку» із російськими містами «на большой зємлє», з яких надсилали підбадьорливі заклики окупантам у Севастополі «триматися».

«Спеціально для тих, хто досі не зрозумів, противник (Україна, - ЗІФ) не боїться ударів відплати, він боїться систематичних ударів, здатних загнати його інфраструктуру у кам'яний вік. На удари відплати він відповідатиме терактами й обстрілами російських міст, а після систематичних ударів, відповісти йому не буде чим», - йдеться у дописі одного з адмінів рашистського ТГ-каналу.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: