Підсумки масованої атаки по російських окупантах у Криму

НОВИНИ 24.03.2024 Коментарі 0

Вечірня атака 23 березня по Криму завершилася ураженням багатьох військових об’єктів. Відомо про літаки, кораблі та живу силу, в тому числі й офіцерів у високому званні.

Політичний експерт Інституту майбутнього Ігор Тишкевич зібрав із російських джерел дані про наслідки для рашистів ракетних атак і безпілотників ЗСУ:

- Замаскований командний пункт ЧФ (центр Севастополя) – курили. Щонайменше 7-8 офіцерів (доволі високого рангу) пішли на концерт кобзона. Рядовий склад у даному випадку москалі не рахували.

Аеродром Бельбек – щонайменше 1 (деякі пишуть 3) Су-27. Курили, але більшість курців відскочили. Проте декілька трупів також є.

База російських морпіхів, розташована неподалік ЗКП (запасного командного пункту) на території колишнього штабу ВМС України. Там покурили жирно – щонайменше 20 глядачів кобзона і досить велике число в лікарні.

Ой, забув. Великий десантний корабель «Ямал» та ВДК «Азов». Обидва кораблі проекту 775. Поки що на плаву. Але їм «погано».

Якщо так далі піде, то Україна дочасно завершить утилізацію ВСІХ ВДК проекту 775 у складі ЧФ РФ.

Є ще одна жирна ціль, виходячи з гарної назви – ВДК «Ослябля». Але той у складі Тихоокеанського флоту. Потрібні інші ракети.

За даними тамтешніх пабліків, загинуло понад 30 військових, пошкоджено три літаки. Причому московити розповідають не все, «щоби не радувати ворога».

Отож, ЗСУ знищив «добре замаскований командний пункт, у якому під час удару перебувало понад два десятки офіцерів».

«Уламки збитих ракет пошкодили три літаки Су-27 на аеродромі «Бельбек». Один із літаків пошкоджений дуже серйозно, два практично точно відремонтують.

Усього в результаті атаки, на жаль, загинули 34 військові, 11 з них – офіцери. Ще близько 40 військових поранено.

Як ворог дізнався про справді добре замасковані військові об'єкти, питання риторичне. На жаль, зрадників у Севастополі менше не стає», - пишуть рашисти.

Зранку стало відомо про атаковану нафтобазу біля Сімферополя.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: