Плем'я катів або Білорусі підготуватися до денацифікації

ПЕРЕКЛАДИ 13.02.2023 Коментарі 0

Феномен варварства як протилежності життя за правилами та законами цивілізованої спільноти відомий майже дві з половиною тисячі років. Уже в IV столітті до нашої ери варварська поведінка асоціювалося з дикістю, жорстокістю, безкультурністю, нерозвиненістю, сірістю та нелюдяністю. Здавалося би, світ відтоді мав би вижити таку злоякісну форму людського існування просто виходячи з її неповноцінності. Це, на жаль, ілюзія. Сучасне варварство набагато страшніше, ніж усе подібне з минулого, адже на відміну від убогої картини світу варвара, знаряддя вбивства та насильства в його руках зробили великий стрибок. Довгий час помилково існував міф про те, що сучасні варвари сховалися десь у афганських горах, африканських джунглях чи селах папуасів. Ні, як показало жахливе російське вторгнення в Україну, найстрашніші варвари сучасності сконцентрувалися на горезвісній дев'ятій частині суші.

Тут, на розломі між Європою та Африкою, мабуть, існує якийсь портал до пекла, з якого вилітають демони божевілля, що вселяються в росіян. Але це велике спрощення, адже насправді роль даного порталу виконує путінська пропаганда, настільки пройнята українофобією, що сприяла перетворенню російської варварської маси на плем'я катів.

Якщо раніше в маніакальні нахили путінських убивць вірили далеко не всі навіть у сусідніх пострадянських країнах, то тепер розкриття страшних фактів про звірства «другої армії світу» шокує весь світ.

12 травня Верховний комісар ООН з прав людини Мішель Бачелет на спеціальному засіданні Ради з прав людини у Женеві виступила з доповіддю щодо ситуації з правами людини в Україні.

Вона повідомила: за останні тижні на Київщині знайшли тисячу тіл українців, які загинули через російську агресію. «Масштаби незаконних убивств, у тому числі ознаки сумарних розстрілів у районах на північ від Києва, шокують», - зазначила Бачелет. Діяльність практично всіх російських окупантів, яку вона перевіряє, можна прирівняти до військових злочинів.

Тільки всебічне міжнародне розслідування російських варварських звірств в Україні здатне притягнути плем'я катів до відповідальності. Повсюдно на окупованих РФ українських теренах відбуваються військові злочини. Російським варварам незнайомі не лише унітази і пральні машини, а й міжнародні конвенції про закони і звичаї війни. Фактично всі військовослужбовці російських батальйонно-тактичних груп – майбутні підсудні міжнародних і національних трибуналів. Те саме стосується всієї путінської верхівки. Наслідки для багатьох з них будуть суворішими, ніж за підсумками Нюрнберзького трибуналу.

У контексті розкриття масштабів російських військових злочинів проти українців зовсім інакше сприймається минулорічна програмна стаття Путіна «Про історичну єдність росіян та українців». У ній російський диктатор просуває тезу, що українців, як народу, не існує, а небажання бути сателітом Кремля загрожує втратою української державності. Тепер ці погрози матеріалізувалися у форматі кривавої «спецоперації». Але путінські головорізи, навіть зазнавши військового краху в Україні, не відставляють своїх ширших руйнівних планів.

У квітні 2022 року Путін апелює до концепції триєдиного загальноросійського народу. Це прозорий сигнал для білорусів підготується до «денацифікації». Те, що Лукашенко нібито гарант умиротворення російських варварів – хибна надія. Після придушення революції 2020–2021 рр., у т. ч. силами російських спецслужб, у Кремлі бачать у білорусах непокірний народ. Враховуючи масштаб російських інвестицій у міф про непорушність «Союзної держави», зачистка Білорусі буде навіть кривавішою, ніж України. Та й хіба можна чекати чогось іншого від путінського племені катів?

Телеграм-канал «Сито Сократа»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: