План перемоги Зеленського у кремлі пообіцяли вивчити після публікації в офіційних джерелах

НОВИНИ 23.09.2024 Коментарі 0

Кремлівський карлик і його команда вивчать і оцінять план перемоги Володимира Зеленського лише... після його публікації в офіційних джерелах. І все тому, що до публікацій у ЗМІ (мались на увазі, очевидно, американські медіа) в кремлі ставляться з обережністю.

Про це журналістам заявив писок ліліпутіна пєсков. «Ми вважаємо, що неможливо займатися якимось аналізом, спираючись на повідомлення ЗМІ. Якщо колись в офіційних джерелах з'являтиметься якась інформація, ми, звичайно, уважно її вивчимо», - заявив він. Бо, мовляв, поки що дуже багато «різної, у тому числі суперечливої інформації, недостовірної».

Очевидно, вуса пєскова мали на увазі публікацію видання The Times, яке повідомило, що Президент України під час візиту до США представить свій «план перемоги».

«План Зеленського містить чотири ключові пункти: перший – це гарантії безпеки для України від західних країн, аналогічний пакту про взаємну оборону в рамках членства в НАТО; другий – продовження наступу України в російську Курську область, щоб забезпечити територіальний козир у переговорах; третій пункт – запит на «конкретне» сучасне озброєння; четвертий – міжнародна фінансова допомога для зруйнованої війною економіки України», - написали журналісти The Times.

Видання підкреслює, що одним із ключових питань для Зеленського є американська підтримка у світлі можливого повернення до влади Дональда Трампа. Кандидат від Республіканської партії раніше припускав, що конфлікт може бути вирішений за рахунок територіальних поступок Україні.

Подробиці свого плану глава держави планує обговорювати з президентом США Джо Байденом, оскільки там є пункти, які залежать від рішення Вашингтона. За словами Зеленського, план розрахований на швидкі рішення партнерів. До слова, з Джо Байденом і Камалою Харріс український президент зустрінеться у Вашингтоні 26 вересня.

Володимир Зеленський також планує показати свої ідеї і іншому претенденту на посаду президента США — Дональдові Трампу.

Напередодні візиту до США Зеленський заявив, що вважає «жахливою» думку, що Байден не підтримає запропонований Україною «план перемоги», оскільки це призвело б до дуже довгої війни з великою кількістю загиблих.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: