Після обшуків нардеп Дубінський пригрозив верхівці на Банковій

НОВИНИ 03.08.2023 Коментарі 0

Цинічним втручанням в особисте життя своєї родини назвав скандальний обранець Олександр Дубінський обшуки, що провели у четвер, 3 серпня, працівники Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань.

«Негідники з ОП намагаються закрити мені рота, порушуючи всі мислимі та немислимі законні процесуальні норми. Очевидно, що жодного іншого серйозного приводу для політичного переслідування вони не знайшли і тому застосували брудні провокації у своєму фірмовому стилі», - вихлюпнув емоції у своєму FB-дописі нардеп. .

Він також пообіцяв захищати «свою правоту» в суді і продовжувати діяльність, спрямовану «на розтин корупційного спрута Зеленського та компанії».

Дубінський також згадав про свої свідчення в НАБУ у справі про держзраду Деркача й «участі у цій справі вищих посадових осіб держави». «Незаконні обшуки» він також пояснює бажанням влади знайти «будь-який» компромат для його дискредитації.

«Озвучені звинувачення є повністю надумані та покликані припинити мою опозиційну діяльність: критику чинної влади в особі Зеленського, Єрмака та їх ручних чиновників, розкриття багатомільярдних корупційних схем на Великому будівництві, на проекті ДІЯ, на відновленні Київської області, розкриття масштабних розкрадань коштів НБУ чиновниками», - пише Дубінський.

Приступ гніву нардепа зумовили дії СБУ і ДБР. Працівники останні провели обшуки у зв’язку з тим, що народний обранець «під виглядом лікування родича поїхав на відпочинок за кордон».

«Служба безпеки спільно з ДБР проводять обшуки у ще одного народного депутата України, перевіряючи обставини та законність його виїзду за кордон у період воєнного стану. За даними слідства, народний обранець поїхав за межі нашої держави під виглядом супроводження свого батька на лікування до іноземного медзакладу. При цьому батько нардепа виїжджав за кордон і повертався звідти самостійно – без фактичного супроводу парламентаря», - йдеться у повідомленні пресслужби СБУ.

Також правоохоронці розслідують «факти підписання народним депутатом офіційних документів під час його перебування за межами України, що може свідчити про їх підроблення».

Наразі тривають слідчі дії у межах кримінального провадження, розпочатого за двома статтями Кримінального кодексу України:

▪️ ч. 1 ст. 366 (службове підроблення);

▪️ ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинені особою, яка має право доступу до неї за попередньою змовою групою осіб).

Відтак Дубінському загрожує покарання до 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: