Підсумки виступу путіна: перша відмова від громадянства рф

НОВИНИ 21.09.2022 Коментарі 0

Грузин Тімоте Суладзе зробив публічну заяву, у якій відмовився від громадянства російської федерації одразу після ранкового виступу путіна-шойгу, яке російська пропаганда записала учора, 20 вересня.

Автор заяви зізнається, що свого часу зробив велику помилку, звернувшись по отримання громадянства росії. Зараз він має громадянство трьох країн: Грузії, Білорусі та рф. Коли чоловік дізнався про повномасштабний напад росії на Україну 24 лютого, то спалив російські документи.

«Рано вранці 24 лютого 2022 року, дізнавшись, що Російська Федерація віроломно і без оголошення війни напала на мирну сплячу Україну так само, як колись учинила гітлерівська Німеччина, я приїхав сюди, до російського посольства у місті Вільнюс, у сквер імені Бориса Нємцова, вбитого вашим режимом, на вулицю, що стала вулицею Героїв України. Героїв як минулого, так і наших днів. Героїв, убитих і закатованих за вашим наказом, - пише Тім Суладзе. - Я приїхав сюди, щоби розпочати справу з виправлення здійсненої мною помилки. Саме я був першим російським громадянином у світі, хто того дня спалив свої російські паспорти на знак протесту проти загарбницької війни, розв'язаної Росією та особисто вами проти України. На знак протесту проти війни, яку ви боягузливо та цинічно назвали «спеціальною військовою операцією».

Після виступу путіна чоловік сьогодні, 21 вересня, відкрито вимагає офіційно позбавити його російського громадянства.

«Схиляючись перед подвигом Українського народу у захисті не лише своєї країни, своєї землі, а й усього людства від смертоносної ракової пухлини, ім'я якої «путінізм», я продовжую справу з виправлення своєї помилки… Я не визнаю вашої обнуленої «конституції». Я зневажаю ваші брехливі цінності. Я ненавиджу вашу криваву ідеологію. Я не вірю в жодну «прекрасну Росію майбутнього», тому що вашою ідеологією, як метастазами, просякнута абсолютна більшість підвідомчого вам населення. Я вірю в Нюрнберг-2 зі злочинів путінізму, а також сталінізму, комунізму та лукашизму. Також я вірю у розпад кривавої імперії зла під назвою Російська Федерація. Вірю та чекаю цієї події! Тому жодних зв'язків із цією державою мати не бажаю. Разом із цим зверненням я повертаю останній російський документ, що маю, - військовий квиток», - написав пан Суладзе.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: