Підрив довіри громадян до держави – мета гібридних операцій росії у Чехії

ПЕРЕКЛАДИ 25.07.2024 Коментарі 0

У першій половині поточного року росія здійснила проти Чеської Республіки низку гібридних операцій, головною метою яких був підрив довіри чеських громадян до своєї держави. Дезінформаційні атаки були спрямовані на те, щоб переконати людей у ​​тому, що в рф існує режим, який є «здоровою альтернативою».

Про це йдеться у Звіті про екстремізм за перше півріччя 2024 року, опублікованому Міністерством внутрішніх справ Чеської Республіки, - повідомило Радіо Прага.

У звіті зазначено, що чеський екстремістський і ксенофобський популістський сегмент значно змінився, а російські силові структури в Чехії отримали міцну фокус-групу, що легко піддається впливу.

За даними МВС, так званий «антисистемний рух» цього року продовжує утримувати свої позиції на чеській екстремістській сцені, проте зіткнувся з проблемою власної фрагментації, відсутності чітких планів на майбутнє та з «короткою життєздатністю» своїх лідерів.

Прихильники антисистемного руху, сказано у звіті МВС Чехії, продовжують копіювати російський погляд на війну в Україні. У документі також сказано, що деякі праві екстремісти на чеській сцені перетворилися на прихильників кремлівського режиму.

Фото ілюстративне

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: