От і сходив по квіточки – рашиста-пропагандиста розчавила машина

НОВИНИ 12.09.2023 Коментарі 0

Тиждень для російських пропагандистів розпочався з невеселої новини – у центрі Донецька загинув пропагандист так званої днр геннадій дубовий. Він ішов по квіти. Цікаво, що героїчний вчинок зі знищення чергового рашистського воєнкора цього разу здійснили не славні Збройні Сили України чи агенти Головного управління розвідки міністерства оборони, а один із командирів тамтешнього угруповання.

«До війни він (дубовий, - ред.) був донецьким журналістом, потім став воєнкором, розпалював ненависть, закликав до війни і вбивств українців, прославляв Моторолу та інших людожерів.

Загинув Дубовий у найкращих традиціях професійних новоросів. Його задавив машиною командир комендантського полку ДНР В'ячеслав Сніткін. Прямо на центральній вулиці, перед будівлею ОДА, звідки "ДНР" і починалася.

Так працює… Ні, не карма, а причинно-наслідковий зв'язок. Спочатку ти радісно перетворюєш Донецьк на кримінальний бантустан, де не діють жодні закони та правила, і де правий той, у кого автомат. А потім один з тих, кому ти віддав Донецьк, тебе і вбиває», - написав на своїй сторінці у FB український журналіст Денис Казанський.

Він також проілюстрував свій допис фото і скріном загиблого та його вбивці

Журналістка Наталка Васютин свого часу мешкала і працювала у Донецькій області. Тож професійна стежина звела її з дубіним. На події у центрі Донецька вона також відреагувала:

Не оминув увагою подію і військовий експерт Олександр Коваленко.у своєму ТГ-каналі.

«Можна подумати, сталося щось погане... Ха!

... Ну, а за Дубового радий. Дуже синхронно відлетів із Табачником, ніби з Кабзоном тріо каламутили!» - написав він. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: