Нові фейки від російської пропаганди

ОКРЕМА ДУМКА 24.07.2023 Коментарі 0

Російська пропаганда часів початку війни виглядали досить комічно. Ми всі сміялися над бойовими комарами, які кусають виключно мешканців рф, над американськими біолабораторіями, де вивели «ковід» та інфікували росіян.

Згодом пропаганда почала вкидати фейки на українську та західну аудиторію: то вбивати Буданова, то писати про акції в Києві проти Зеленського. Але тоді пропагандисти ще користувалися гугл-перекладачем, що призводило до комічних випадків. Як крилата фраза «немає сечі терпіти ці борошна без світла».

Зараз росіяни найняли перекладачів та створюють фейки, в які може повірити частина мешканців України та західного світу. З останнього – широка кампанія з дискредитації міністра оборони України Олексія Резнікова. Через відверто фейкові акаунти в соцмережах розганяють зраду: наче Резніков купив віллу за $7 млн доньці або інкрустований золотом «мерседес».

Можна по-різному ставитися до Резнікова, до скандалів в Міноборони. Однак це атака не на самого міністра, а на Україну. Адже Резніков веде перемовини з партнерами про передачу зброї, він обличчя нашої країни, Рамштайна. Ворог б’є по фігурі, щоби дискредитувати міністерство, ЗСУ, оборонну допомогу від партнерів.

Сьогодні нам потрібна стабільність, продовження контрнаступу, поступове звільнення наших земель. Нам не потрібна зміна міністра, «петлюрівщина», хаос у міністерстві та армії. Які б у нас не були претензії один до одного, зокрема й до Міноборони, не можна вестися на фейки російських пропагандистів, на їх ІПСО. Бо це підриває позиції України.

Бачимо, що під тиском громадськості проблемні питання Міноборони починають вирішуватися. Пройшли чесні тендери на харчування військових, за результатами яких зекономили 6 млрд грн. Є активісти, як Дана Ярова у Громадській антикорупційній раді при Міноборони, які не дозволять красти чи «розпилювати» гроші.

Тому наразі вкрай важливо не вестися на російські ІПСО. Не повторювати помилок минулого, «петлюрівщини», що призвела до ліквідації УНР.

Тарас Загородній, сторінка у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: