Лукашенко майже оголосив війну Польщі. Що криється за цією маячнею?

ОКРЕМА ДУМКА 24.07.2023 Коментарі 0

Візит Лукашенка в Петербургті чергові розповіді про анексію Західної України поляками лише на перший погляд є маячнею. Я би виокремив декілька аспектів, які є важливими для нашого розуміння того, що в головах у цих двох маразматиків.

1. Уперше, як мінімум, мені здається, вперше на зустрічі такого рівня задіяли двійника. Фотографування лже-Путіна з посполитими наочно це показало. Це не означає, що Путін віддає двійникам управління країною. Це означає тільки те, що Лукашенко для нього – це як хатні капці. І заяви Лукашенка підтверджують це. Він готовий і далі грати клоуна в обмін на гроші. І якщо відійти вбік від нашої теми, у мене складається враження, що Лукашенко має дві цілі в житті: пережити (фізично) Путіна, щоби посміятися в нього на могилі, а потім передати владу улюбленому синові Колі.

2. Головний меседж цієї зустрічі зводиться до того, що Білорусь разом з Росією готова звільнити Західну Україну від міфічного вторгнення поляків. Судячи з усього, найближчим часом буде створено якийсь західноукраїнський уряд, який має інформаційно качати історію про ополячення України. Не виключено, що також буде створено терористичну організацію, яка поставить за мету «зупинити» вторгнення поляків і навіть спробує провести якісь теракти на території Польщі.

3. Можна припустити, що пік інформаційноого розгойдування припаде на осінь-зиму. Зараз можна припустити, що мова поик не про великий наступ з Білорусі, а можемо говорити перш за все про інформаційні кампанії з мінімальними кінетичними діями і страшилками щодо рівненської АЕС.

Нічого нового. Просто до цього потрібно бути готовими.

Вадим Денисенко, сторінка у FB 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: