У Києві виробляють рекомендації щодо протидії російсько-білоруському інформаційному впливу

НОВИНИ 24.07.2023 Коментарі 0

У понеділок, 24 липня, в Києві розпочалося експертне обговорення на тему «Можливості до об’єднання стратегічних комунікаційних спроможностей для протидії російському інформаційному впливу». За підсумками обговорень експерти затвердять рекомендації, які скерують до профільних відомств.

Згідно з програмою заходу, заплановано дискусії із двох частин. У першій частині «Антиукраїнська пропаганда режиму лукашенка» розглянуть два питання:

1. Білоруська державна медійна пропаганда: особливості, прийоми, наративи;

2. Синхронізація діяльності інформаційних машин росії та режиму лукашенка.

У другій частині з протидії інформаційним впливам РФ і режиму лукашенка також два блоки питань:

1. Завдання і пріоритети білоруського Страткому: огляд;

2. Способи протистояння інформаційним впливам державної пропаганди РФ та РБ, можливості поглиблення співпраці України та білоруської опозиції

Зі вступним словом у зустрічі експертів виступить виконавчий директор Ради зовнішньої політики «Українська призма» Геннадій Максак.

Спікерами під час обговорень будуть представниця з питань національного відродження Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі Аліна Ковшик та експертка зі стратегічних комунікацій Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі Ірина Сідорская. Модератор дискусії – кандидат історичних наук, директор Програми російських і білоруських студій Ради зовнішньої політики «Українська призма» Ярослав Чорногор.

Захід організовано за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках Програми російських і білоруських студій Ради зовнішньої політики «Українська призма».

Рада зовнішньої політики «Українська призма» за підтримки МФ «Відродження» планує провести низку експертних дискусій з метою сприяння налагодженню ефективних каналів комунікації між представниками організацій білоруської демократичної опозиції і представниками українського громадського та державного секторів.

Цикл заходів «Інкубатор політичного діалогу» розпочався із круглого столу «Загрози втрати суверенітету Білорусі з боку РФ: міжнародний аспект», що відбувся 15 червня цього року у столиці України.

Ілюстрація istockphoto.com

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: