Non Progredi Est Regredi

ОКРЕМА ДУМКА 19.02.2020 Коментарі 0

Влітку минулого року, мною вже було висловлено власну позицію стосовно тодішнього кандидата і нинішнього очільника Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького. Сьогодні, вітаючи Максима Козицького із днем народження, хочу додати кілька рядків до написаного попередньо та поділитись очікуванням від прийдешнього.

Насамперед слід зрозуміти, що історично в Україні та зокрема на Галичині, сформувалось певне, доволі неоднозначне, розуміння формату вирішення проблем на адміністративному векторі. Можливо помилюсь, якщо казатиму про всезагальність цього аспекту, але слід визнати, що пораду від адміністративного органу в нас звикли просити здебільшого для підтримки рішення, яке вже прийняли самостійно.

В далекому 2016 році коли, у мене та групи колег, експертів та журналістів, сформувалась ідея створення інформаційного порталу, що протистоятиме російській інформаційній гібридній агресії, що ведеться проти України з території європейських держав, було багато питань, на які нам було важко дати відповідь. Одне з яких -  банальне фінансове забезпечення волонтерського інформаційного проекту.

На той час, я вже тривалий час особисто добре знав теперішнього очільника ЛОДА Максима Козицького. Знав, що він та його батько, вже кілька разів без зайвого піару надавали підтримку українським воякам на Сході. При цьому, на відміну від багатьох тодішніх бізнесменів, не робили із цього формат месіанства чи самопожертви. Не організовували помпезних заходів із передачі обладнаних бронею транспортних засобів чи наметів для проживання наших військових на Сході України. І коли звернувся до нього із проханням фінансової підтримки молодого медіаресурсу, був вчергове приємно вражений розумінням проблеми.

Саме тому, зичу Максиму Козицькому на посаді керівника Львівської обласної державної адміністрації, залишитись вірним своїм життєвим ідеалам, які зробили його успішним бізнесменом та перспективним політиком.

Насамперед, і надалі не боятись відповідальності за прийняті рішення, розуміючи, що без цього не буде прийдешніх звершень. Зичу міцного здоров’я, оптимізму та сил для  того, аби новий очільник ЛОДА зміг довести, що набутий життєвий досвід бізнесмена та топ-менеджера можна успішно імплементувати та адаптувати під потреби державного адміністрування у Львівській області. А виявлені прогалини у системі управління та прийняття рішень в інтересах громади регіону не будуть приховуватись, а ліквідовуватись, із їх логічною заміною більш життєздатними форматами взаємодії між усіма ланками державного управління та органів місцевого самоврядування.

І не забувати давню істину «Non progredi est regredi» — не йти вперед, означає йти назад.

ЮРІЙ КМІТЬ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: